ABC eisen | Zwemles Zwartsluis - De Kragge

ABC-eisen Voor jou als ouder

Als je kind al een tijdje zwemlessen volgt, komt vanzelf het moment waarop de instructeur jou als ouder vertelt dat je zoon of dochter mag afzwemmen. Hiertoe bieden we eens per vier weken ruimte op zaterdagmiddagen. Je krijgt dan een formulier mee om in te vullen. Deze dien je voor de afzwemdatum weer in te leveren, zoals je vooraf ook de diplomakosten moet betalen. Daarmee heb je als ouder aan alle ABC-eisen voldaan.

ABC-eisen Voor jouw zoon of dochter

Vervolgens is het de beurt aan je zoon of dochter om aan alle eisen te voldoen die gesteld worden aan het behalen van het diploma. Of hij of zij daaraan kan voldoen, kunnen jij, je familieleden en/of vrienden zelf aanschouwen vanaf de rand van het zwembad. Welke opdrachten je kind in welke kleding moet doen, verschilt per diploma. Hieronder vind je de eisen voor zowel het A-, B- als C-diploma.

Downloads:

  1. Eisen A-diploma
  2. Eisen B-diploma
  3. Eisen C-diploma

Zwemles ABC Tijden & tarieven

Bij De Kragge werken we zowel met all-in pakketten als periodieke betalingen. Ook kunnen kinderen zowel één les (van 45 minuten) als twee lessen (van 45 minuten) per week volgen. Nieuwsgierig naar de tijden waarop onze ABC-zwemlessen plaatsvinden? En wat de tarieven zijn die wij hanteren? We hebben ze in een handig overzicht gezet.

Bekijk onze tijden
    

Ontdek onze tarieven »

Zwemles ABC - Zwembad De Kragge
Zwembad De Kragge
Zwembad De Kragge
Zwembad De Kragge
Stop met zoeken! Veruit de leukste zwemles vind je dichtbij!

Zwemles-aanbod Van baby tot tiener op
ontdekkingsreis in het water

Zwembad De Kragge
Zwembad De Kragge
Zwembad De Kragge
‘Veruit het grootste zwemplezier vind je dichtbij huis!’
download chevrons-left chevrons-right