Zwemles ABC - Zwemles - Zwembad De Kragge

ABC-info De Kragge reikt landelijk erkende diploma’s uit!

SZZ is aangesloten bij het Nationaal Platform Zwembaden (NPZ). De Kragge mag dan ook landelijk erkende A-, B- en C-diploma’s uitreiken. Na het behalen van het A- en B-diploma kunnen kinderen zich zelfstandig redden in het water en voelen zij zich in waterrijke omgevingen vrij. Het C-diploma is bedoeld voor kinderen die veel plezier aan zwemmen beleven en er nóg beter in willen worden.

Zwembad De Kragge

Thema’s Watervrijheid, zwemslagen en oriëntatie

In De Kragge geven we zwemles aan kinderen vanaf 4 jaar. De eerste lessen staan in het teken van kennismaking met het water en de accommodatie en het doornemen van afspraken en veiligheidsregels. Leren zwemmen, is waar het in de vervolglessen om draait. Stapsgewijs dagen we onze ABC-zwemmers uit om steeds verder te komen in hun ontwikkeling. Daarbij krijgen ze alle aandacht gedurende de thema’s waarmee we werken:

  • Watervrijheid
    Drijven op de buik, drijven op de rug en oefeningen onderwater.
  • Leren van de zwemslagen
    Schoolslag, enkelvoudige rugslag, borstcrawl en rugcrawl.
  • Oriëntatie in het water
    Duiken door een onderwaterscherm en gekleed zwemmen.

Doelgroepen

Van voormalig Brederwiede tot Stadshagen

Inmiddels leerden we talloze kinderen al op jonge leeftijd goed zwemmen. De meeste van hen waren afkomstig uit de regio. Als jouw kind uit een van de volgende woonplaatsen afkomstig is, helpen we hem of haar ook dolgraag aan de ABC-diploma’s. Zwartsluis, Hasselt, Genemuiden, Zwolle, Stadshagen, Rouveen, Staphorst, Meppel, Nijeveen, Wanneperveen, Giethoorn, Sint Jansklooster, Belt Schutsloot, Vollenhove of Blokzijl.


Zwemles ABC Tijden & tarieven

Bij De Kragge werken we zowel met all-in pakketten als periodieke betalingen. Ook kunnen kinderen zowel één les (van 60 minuten) als twee lessen (van 45 minuten) per week volgen. Nieuwsgierig naar de tijden waarop onze ABC-zwemlessen plaatsvinden? En wat de tarieven zijn die wij hanteren? We hebben ze in een handig overzicht gezet.

Bekijk onze tijden Ontdek onze tarieven »
Zwemles ABC - Zwembad De Kragge
Zwembad De Kragge
Zwembad De Kragge
Zwembad De Kragge
Stop met zoeken! Veruit de leukste zwemles vind je dichtbij!

Zwemles-aanbod Van baby tot tiener op
ontdekkingsreis in het water

Zwembad De Kragge
Zwembad De Kragge
Zwembad De Kragge
‘Veruit het grootste zwemplezier vind je dichtbij huis!’
download chevrons-left chevrons-right