Recreatief zwemmen - Zwembad De Kragge

Recreatief zwemmen Veruit het grootste binnen- en buitenzwemplezier vind je dichtbij, in Zwartsluis!

Dankzij het uitschuifbare dak van zwembad De Kragge vind je in Zwartsluis veruit het grootste binnen- én buitenzwemplezier dichtbij huis. We passen weekthema’s als carnaval en halloween op het weer aan en stellen onze zonneweide met speeltoestellen open zodra het kan. Volop mogelijkheden voor jonge recreatiezwemmers dus. Zoals ons diepe bad, kleuterbad en peuterbad ook ideaal zijn voor diploma-, school- en volwassen zwemmers.

Baantjes zwemmen Een heerlijk begin of eind van je dag!

Wil jij op je eigen manier en in je eigen tempo je conditie op peil houden of verbeteren, zonder dat je door andere recreatieve zwemmers gestoord wordt? Dan is baantjes zwemmen echt iets voor jou! Je traint in alle rust of al kletsend met je vriend of vriendin jouw spieren, terwijl je gewrichten door de gewichtloosheid in het water nauwelijks belast worden. Een heerlijk begin of eind van jouw dag!

Baantjes zwemmen - Zwembad De Kragge
Zwembad De Kragge
Zwembad De Kragge

Vrij zwemmen Geef je zwemuitje jouw eigen invulling!

Gezellig met vrienden, vriendinnen of familie naar het zwembad. Om samen te ravotten en te spelen in het water. Bommetjes maken vanaf de kant, wedstrijdjes tegen elkaar zwemmen boven en onder water of gewoon rustig een baantje trekken. Jij geeft je zwemuitje jouw leukste invulling. Uiteraard is er altijd professioneel toezicht aanwezig, zodat je niet alleen een leuke, maar ook veilige tijd hebt.

Vrij zwemmen - Zwembad De Kragge

Woensdagmiddag en weekeindplezier Met speelmateriaal maken we jouw zwempret nog groter!

Op woensdagmiddag en zondag kun jij je helemaal uitleven in ons water. We doen er dan alles aan om de waterpret nóg groter te maken. Met supertof speelmateriaal in het water, zoals surfplankjes, met lucht gevulde banden, vlotten, duikringen en een loopmat. Uiteraard is er altijd professioneel toezicht aanwezig, zodat je niet alleen een leuke, maar ook veilige tijd hebt.

Woensdagmiddag en weekeindplezier - Zwembad De Kragge
Zwembad De Kragge

Verjaardagsfeestje Maak er een spetterende party van!

Een spetterend kinderfeestje beleven? Dat kan bij ons! We begeleiden meerdere waterspellen waaruit de jarige kan kiezen: ganzenbord, snorkelen of survivallen. Maar net zo makkelijk maken we er een themafeest van voor piraten, prinsessen of zeemeerminnen. Het feestvarken bepaalt. Zoals hij of zij ook het eten kiest: poffertjes of broodjes knakworst? Uiteraard blijft er genoeg tijd over om nog lekker vrij te zwemmen.

Verjaardagsfeestje - Zwembad De Kragge

Vakantiezwemmen Beleef waterfun in themastijl!

Regelmatig organiseren we een evenementenmiddag. Die laten we zoveel mogelijk samenvallen met de schoolvakanties, zodat kinderen er optimaal van kunnen genieten. Tijdens zo’n middag toveren we het hele zwembad om rondom een thema. Denk bijvoorbeeld aan carnaval, halloween of jungle. Maar we transformeren ons zwembad ook zonder moeite om tot waterbioscoop.

Vakantiezwemmen - Zwembad De Kragge
Zwembad De Kragge

Recreatief zwemmen Tijden & tarieven

Bij De Kragge werken we zowel met tarieven per bezoek, 10-banenkaarten als maandabonnementen. In alle gevallen bieden we je alle ruimte voor zwemplezier. Nieuwsgierig naar de tijden waarop je recreatief kunt zwemmen? En wat de tarieven zijn die wij hanteren? We hebben ze in een handig overzicht gezet.

Bekijk onze openingstijden Ontdek onze tarieven »
Recreatief zwemmen - Zwembad De Kragge
Zwembad De Kragge
‘Veruit het grootste zwemplezier vind je dichtbij huis!’
download chevrons-left chevrons-right